به گزارش مهرداد حسن زاده افزود: احتمال بروز رگبار باران همراه با رعد و برق و وقوع تگرگ، تندباد لحظهای و گرد و خاک نیز وجود دارد.
وی گفت: دامنه اثر تداوم فعالیت سامانه بارشی، شهرستانهای بشاگرد، حاجی آباد، بستک، میناب رودان و ارتفاعات مرکزی، غربی و سواحل است و احتمال سیلابی شدن رودخانههای فصلی یا خسارت بر اثر تندباد لحظهای یا گردوغبار همراه با کاهش میدان دید وجود دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان افزود: در حوزه دریایی نیز هشدار زرد صادر شده و مواج بودن دریا به دلیل وزش باد نسبتا شدید جنوب شرقی پیشبینی شده است که توصیه میشود مردم در جزایر هرمز، قشم، لارک، هنگام و کیش از انجام فعالیتهای تفریحی و شنا پرهیز کنند و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورها به ویژه در بنادر غربی استان اندیشیده شود.
حسن زاده گفت: در حوزه برق و مخابرات مشکل خاصی در استان وجود ندارد و در حال حاضر وضعیت برق و مخابرات کل مناطق استان به صورت پایدار است، اما در حوزه آب همچنان شاهد مشکلاتی هستیم به طوری که آب ۱۸ روستا به دلیل عدم فروکشکردن سیلاب و استقرار تاسیسات تامین آب این روستاها در بستر رودخانه امکان تعمیر نداشته و وصل نشده است، اما آبرسانی به صورت سیار در حال انجام است.
وی افزود: راه روستایی تعداد محدودی از مناطق نیز همچنان مسدود است و عوامل راهداری در تلاش هستند تا انسداد آنها را رفع کنند ضمن اینکه محور جاسک -بشاگرد که به علت طغیان رودخانه فصلی مسدود شده بود باتلاش راهداران بازگشایی شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه بیشترین میزان بارندگی ثبت شده با ۱۰۸ میلیمتر بارندگی مربوط به ایستگاه شیخعالی در شهرستان حاجیآباد بود که کمترین خسارت را به همراه داشت.
بیشتر بخوانید؛ توصیههای هواشناسی هرمزگان به کشاورزان با توجه به بارشهای پیش رو
مهرداد حسنزاده در تشریح آخرین وضعیت تاثیر استان از بارشهای سامانه مونسونی، گفت: به رغم اینکه حجم قابل توجهی از بارشها را در استان هرمزگان شاهد بودیم، اما به لطف خداوند و با اقدامات پیشگیرانهای که با دستور ویژه استاندار محترم هرمزگان از انتهای اسفندماه سال گذشته و فرودین ماه سال جاری در حوزه مدیریت سیلاب و ساماندهی رودخانهها آغاز کردیم در این سری از بارشها شاهد مشکلات و آسیبهای کمتری نسبت به بارندگیها و سیلابهای گذشته بودیم.